Detox programs

 

Mijn tips en kennis, de producten van Rain Pharma én jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker en gezonder lichaam.

Smart nutrition project

Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast en te ongezond gegeten en gedronken?
Dan helpt dit duidelijk programma jou.

Smart nutrition project is een detox programma om het lichaam te zuiveren en opnieuw weer meer energie te krijgen. Als positief gevolg zal je ook kilo’s afslanken.

Het omvat alle hulpmiddelen om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op het eigen lichaam. Door middel van voedingssupplementen stimuleer je het metabolisme, maar zal je ook uw nagels, huid en haren versterken. Eventuele vitamine en mineralen tekorten worden ook aangevuld.

Je beslist zelf hoelang je dit programma volgt afhankelijk van uw doel. De producten die het programma includeren zijn ongeveer voor een detox kuur van twee à drie weken.
Indien je de kuur nog wenst te verlengen, kan je ook alle producten afzonderlijk aankopen.

Het programma heeft ook als doel om met oude en slechte voedingsgewoonten te breken. Bekijk het als een reset. Deze positieve, nieuwe gewoonten en structuur neemt u hopelijk voor altijd mee in de toekomst.

Bij het Smart nutrition project hoort een intake gesprek met uitleg over het programma en allerlei tips.

Opvolging motiveert en stimuleert.
Wilt u later nog opvolg consultaties met gewichtscontroles voor een bepaalde tijd dan betaalt u per consultatie.

Smart nutrition project: 149 euro
Opvolg consultaties: 20 euro

Detox & relax

Je combineert de detox kuur Smart nutriotion project met relax behandelingen die ook een positief effect hebben op het afvoeren van afvalstoffen.

Het lichaam zal zowel van binnen als vanbuiten gezuiverd en verzorgd worden. De behandelingen plan je tijdens dat je de kuur Smart nutrition project volgt.

Behandelingen

1. Scrub & massage

Ontvangt met een vers detox sap

Onzuiverheden en dode huidcellen worden verwijderd met de scrub. De scrub bereiden we met verse ingrediënten waaronder Epsom zout. Epsom zout is een mineraalzout wat door haar unieke samenstelling (magnesium, zwavel en zuurstof) een positieve uitwerking heeft op het lichaam zoals om spierpijnen en stress te verlichten.

Massage met een voedende, rijke olie die zich concentreert op de rug, nek, schouders, benen en voeten. Door tijdens de ontspannende massage ook op drukpunten en het lymfesysteem te werken, kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden.

Detox thee ritueel

1u 50 min

2. Detox gelaatsverzorging

Een weldaad voor huid en zintuigen met plantaardige ingrediënten.

70 min

Resultaat? De manier om te revitaliseren en je lichaam en huid te ontgiften.

322 euro

Inbegrepen

Gebruik van linnen, kamerjas en slippers zijn inbegrepen. Na de massage kan u indien gewenst ook een douche nemen met de Rain Pharma doucheproducten.