Hanami

Hana-mi (花見, Japans) betekent letterlijk vertaald, kijken naar een bloem, maar heeft ook een symbolische betekenis.
Bloesem staat voor de lente, een nieuw begin en groeien.

Lente
De fragiele bloesems worden door oosterse dichters vaak omschreven als lentesneeuw. Ze zijn een oeroud symbool voor de wedergeboorte van de natuur.
Mijn liefde voor de natuur vind je terug in het gehele concept. De producten zijn op plantaardige basis, zonder chemische en synthetische stoffen en nooit getest op dieren.

Nieuw begin, groeien
Bij Hanami werken we samen aan een nieuw begin. Een betere balans, huidverbetering, leef en eetgewoonte.

Over mezelf

Schoonheid komt voor mij in de eerste plaats van binnen uit. Om te kunnen stralen moet je, je goed voelen. Dat is net waar we aan werken bij Hanami, je goed voelen.
Als schoonheidsspecialiste kies ik ervoor om zoveel mogelijk te werken met plantaardige en duurzame producten.

We leven in een maatschappij waar velen plots een gevoelige huid of spijsvertering hebben. We schrobben en smeren met producten die vaak veel te synthetisch en chemisch zijn. Er zijn de dag van vandaag enorm veel invloeden die ervoor zorgen dat onze huid, maar ook ons lichaam binnenin het soms zwaar te verduren krijgt. Er is een overaanbod aan voeding met miljoenen mogelijkheden. Een gezonde balans hierin vinden kan voor velen een verademing zijn.

Dat heb ik dan ook zelf mogen ondervinden. In het verleden voelde ik mij niet altijd goed. Ik had vaak last van allerlei kwalen, een laag energiepeil en moeilijkheden met het maken van juiste keuzes wat voeding betreft. Ik wilde mij beter, rustiger, sterker maar vooral gelukkiger voelen. Ik was opzoek naar verbetering voor mezelf, maar ook was ik geïnteresseerd hoe ik anderen kon helpen om te werken aan een betere balans, huidverbetering, leef en eetgewoonte.
Een opleiding gezondheidsconsulente was destijds een logische volgende stap.

Begeleiding doe ik nu vanuit mijn eigen ervaringen, ondervindingen, maar ook vanuit mijn opleiding als gezondheidsconsulente, massagetherapeute, voedingsdeskundige en (natuurlijke) schoonheidsspecialiste. Met tal van technieken en natuurlijke therapieën voor uw welzijn en huidverbetering bezorg ik u graag een aangename en doeltreffende behandeling.