Voedingsadvies

Geen 'ideale' maten, wel een gezonder lichaam en een positiever zelfbeeld.
Detox & slimming programs

Overgewicht brengt nu eenmaal gezondheidsrisico’s met zich mee zowel mentaal als fysiek. Eigenlijk houden we helemaal niet van diëten, maar het kan wel een weg zijn naar een vitaler leven. Op lange termijn zal deze verandering een positief effect hebben op de gezondheid. Het draagt bij aan minder belaste gewrichten, evenwichtigere spijsvertering, gezondere organen, beter energiepeil, sterkere mentale weerstand, huidverbetering, positiever zelfbeeld en een actieve conditie. Voor ons staat gezondheid centraal en minder de esthetische overwegingen. Al zal dit natuurlijk wel een positief en aangenaam gevolg zijn van gewichtsverlies.

"De beste versie van jezelf, dat is waar we samen voor gaan.”

Afslank of detox programma

Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast en te ongezond gegeten en gedronken? We helpen je graag met een duidelijk programma. Het omvat alle hulpmiddelen om verstandig af te slanken, zonder roofbouw te plegen op het eigen lichaam. Door middel van voedingssupplementen stimuleer je het metabolisme, maar zal je ook uw huid, haren en nagels versterken. Eventuele vitamine en mineralen tekorten worden ook aangevuld.

Je beslist zelf hoelang je dit programma volgt afhankelijk van uw doel. De producten die het programma includeren zijn ongeveer voor een kuur van twee à drie weken. Indien je de kuur nog wenst te verlengen, kan je ook alle producten afzonderlijk aankopen.

Het programma heeft ook als doel om met oude en slechte voedingsgewoonten te breken. Bekijk het als een reset. Deze positieve, nieuwe gewoonten en structuur neemt u hopelijk voor altijd mee in de toekomst.

Bij de start hoort een intake gesprek met uitleg over de aanpak, de producten en allerlei tips.

Opvolging motiveert en stimuleert!
Wij laten u niet afslanken of een detox volgen zonder begeleiding. De hoeveelheid opvolg consultaties hangt dus af van uw doel en de duurtijd van uw traject. Hoe beter u het traject uitvoert, hoe sneller u het gewenste doel zal behalen.

Programma: 149 euro
- Start box: voedingssupplementen, 1 eiwit supplement en 1 shaker ‘drink more water’.
- Het intake gesprek en de analyse zijn gratis bij aankoop van de box zodat u goed en duidelijk van start kan gaan.

Opvolg consultatie: 18 euro

We maken tijdens deze opvolg consultatie een analyse van het lichaam en je resultaat in gewichtsverlies.
Het is belangrijk om het verloop goed op te volgen tijdens een detox kuur of bij het afslanken. Wanneer u vermagert doet u dit best op een verstandige manier met oog op de toekomst. Je gaat telkens naar huis met een duidelijk beeld van het verloop en wat uw inzet met je lichaam doet. We kijken ook na of er zeker niets fout loopt.

Bij de analyse meten we ook wat de supplementen voor uw lichaam doen. We kijken de verbetering in uw metabolisme na en of uw spiermassa goed beschermt blijft. Wanneer je op de foute manier dieet, zonder een goede opname van eiwitten, spreekt je lichaam je spiermassa aan. Met de supplementen van RainPharma wordt het lichaam ideaal en juist ondersteund.

Heb je vragen of is er nog iets onduidelijk dan geven we tijdens dit gesprek ook graag een antwoord.

Indien je graag wenst, kunnen de eiwitsupplementen geproefd worden zodat u zeker de juiste keuze maakt tussen de verschillende smaken. De eiwit supplementen zijn zuiver en van hoge kwaliteit voor het lichaam. Je kan deze nemen als een gezond tussendoortje, om het lichaam voldoende eiwitten te geven tijdens het afslanken of bij het sporten.