Voedingsadvies

Geen 'ideale' maten, wel een gezonder lichaam en een positiever zelfbeeld.
Voedingsadvies

Als voedingsdeskundige vind ik het belangrijk dat we samen opzoek gaan en werken aan een beter, gezonder en evenwichtiger voedingspatroon waar jij je goed bij voelt. Ook bekijken we samen op welke moeilijkheden jij botst en hoe we dit kunnen aanpakken.

In de huidige maatschappij zijn er heel veel invloeden en een groot voedingsaanbod waardoor het niet gemakkelijk is om een gezond evenwicht te vinden. Dat besef ik uit eigen ervaringen maar al te goed.

Overgewicht brengt nu eenmaal gezondheidsrisico’s met zich mee zowel mentaal als fysiek. Eigenlijk hou ik helemaal niet van diëten, maar het kan wel een weg zijn naar een vitaler leven. Op lange termijn zal deze verandering een positief effect hebben op de gezondheid. Het draagt bij aan minder belaste gewrichten, evenwichtigere spijsvertering, gezondere organen, beter energiepeil, sterkere mentale weerstand, huidverbetering, positiever zelfbeeld en een actieve conditie.

Voor mij staat gezondheid centraal en minder de esthetische overwegingen. Al zal dit natuurlijk wel een positief en aangenaam gevolg zijn van gewichtsverlies.

"De beste versie van jezelf, dat is waar we samen voor gaan."

Rain Pharma dieet

Rain Pharma dieet

Al regelmatig diëten geprobeerd? Lukt het niet om gewicht te verliezen of om voedingsgewoonten aan te passen? Zou jij graag een helpende hand, goed advies en ondersteuning van kwaliteitsproducten hierbij hebben?

Deze keer lukt het wel! De slaagkans voor dit dieet bedraagt 99 %, als jij het gehele plan op een correcte manier volgt. Mijn tips en kennis, de producten van Rain Pharma én jouw inzet vormen de sleutel tot een sterker en gezonder lichaam.

Een betere levensstijl met evenwichtige voeding, voldoende lichaamsbeweging vormt de basis en het einddoel van het Rain Pharma dieet. We weten ook dat een snelle start motiverend werkt, wanneer je aan een doel begint. Daarom ontwikkelde Rain Pharma shakes met een zorgvuldige, kwaliteitssamenstelling die darmvriendelijk zijn. Deze in combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen zorgen ervoor dat je snel vet verliest, maar toch zeker ook alle voedingsstoffen opneemt die je nodig hebt.
Dat maakt een uitzonderlijk totaalconcept dat staat voor gezond en verstandig afslanken zonder honger te leiden en met respect voor je lichaam.

Tijdens een intake gesprek word je wegwijs gemaakt in het dieet en de Balance box (pakket met benodigdheden).

 
hanami voedingsadvies beerse

Wat is het verschil met andere proteïne/eiwit diëten?

Het Rain Pharma dieet is naar mijn mening en die van zoveel andere voorlopig het enige proteïne dieet dat respect heeft voor het gehele lichaam, darmen en nieren. De Rain pharma shakes zijn gebalanceerd, gezuiverd en zorgvuldig samengesteld. Zo bevatten ze geen gluten en caseïne waardoor ze darmvriendelijk zijn. Bovendien is het dieet zo samengesteld met voedingsuplementen zodat het lichaam wel de voedingsstoffen opneemt die het nodig heeft. De nadruk ligt tijdens het gehele dieet en begeleiding, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

Hoe verloopt het dieet en de begeleiding?

1.De afslank fase
In deze fase verlies je de overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met bijzondere en darmvriendelijke shakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. Na tien dagen kom je voor de eerste keer op controle, vervolgens elke 7 tot 14 dagen. Deze fase eindigt wanneer je het gewenste gewicht hebt bereikt, maar duurt nooit langer dan 12 weken.

2. Verzilverringsperiode
Je ontwikkelt een voedingspatroon dat bij jou past waarbij je niet bijkomt, maar ook niet meer afvalt. Tijdens deze periode, die 9 weken duurt, leer je over voeding en de juiste keuzes maken. Elke week kom je op controle.

3. De regel van twee
In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je langs voor een gewichtscontrole gedurende een heel jaar. We hanteren hierbij een marge van 2 kilogram vetmassa. Blijf je binnen deze marge, proficiat, dan ben je goed bezig.
Ga je hierboven dan sturen we weer even bij.
Door je gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past ons lichaam zich zowel mentaal als fysiek aan.

Tarief

Rain Pharma dieet: 450 euro.

Dit bestaat uit de balance box met shakes, voedingssupplementen voor minstens twee maanden, receptenboek en begeleiding gedurende de verschillende fase en dus langer dan een jaar.

Het aantal consultaties dat je nodig hebt tijdens de volledige duur van het programma bedraagt 33. De kostprijs van deze intense begeleiding bedraagt dus 725 euro (intake gesprek van 65 euro en opvolg consultaties van 20 euro). Hanami biedt jou het begeleidingstraject gratis aan. Wel op voorwaarde dat in de toekomst alle benodigde producten om het dieet verder goed te volgen bij Hanami worden aangekocht. De begeleiding is met andere woorden inbegrepen in de prijs van de producten.

Wanneer uit aankoophistoriek blijkt dat het onmogelijk is om het dieet goed te volgen op basis van de door jou aangekochte producten, worden er opvolg consultaties aangerekend van 20 euro.

Het is een hele investering, maar je krijgt er veel voor terug. Een nieuw gewicht, een gezonder lichaam, meer energie en een goede begeleiding. Zo is de kans heel groot dat jij, je nieuwe levensstijl en gewicht blijft behouden. Door met een startbox te werken vermijden we ook dat mensen ongemotiveerd of impulsief starten. Het moet een weloverwogen beslissing zijn.

Voor meer informatie kan je een afspraak maken voor een vrijblijvend informatief gesprek of ineens voor een intake gesprek zodat je al direct kan starten.

 
hanami beerse
Smart nutrition project

Heeft je huid er al beter uitgezien? Of heb je de laatste tijd te enthousiast en te ongezond gegeten en gedronken?
Dan helpt dit duidelijk programma jou.

Smart nutrition project is een detox programma om het lichaam te zuiveren en opnieuw weer meer energie te krijgen. Als positief gevolg zal je ook kilo’s afslanken.

Het omvat alle hulpmiddelen om verstandig te detoxen, zonder roofbouw te plegen op het eigen lichaam. Door middel van voedingssupplementen stimuleer je het metabolisme, maar zal je ook uw nagels, huid en haren versterken. Eventuele vitamine en mineralen tekorten worden ook aangevuld.

Je beslist zelf hoelang je dit programma volgt afhankelijk van uw doel. De producten die het programma includeren zijn ongeveer voor een detox kuur van twee à drie weken.
Indien je de kuur nog wenst te verlengen, kan je ook alle producten afzonderlijk aankopen.

Het programma heeft ook als doel om met oude en slechte voedingsgewoonten te breken. Bekijk het als een reset. Deze positieve, nieuwe gewoonten en structuur neemt u hopelijk voor altijd mee in de toekomst.

Bij het Smart nutrition project hoort een intake gesprek met uitleg over het programma en allerlei tips.

Opvolging motiveert en stimuleert.
Wilt u later nog opvolg consultaties met gewichtscontroles voor een bepaalde tijd dan betaalt u per consultatie.

Smart nutrition project: 149 euro
Opvolg consultaties: 20 euro