Agenda & Nieuws

Blijf up-to-date
CHRISTMAS SHOPPING

We ontvangen je graag in een warme kerstsfeer en stellen het ruime assortiment aan geschenken voor.

Kon jij op Lucky Friday niet komen? Geen nood, dan zijn er nog een aantal momenten waarop je terecht kan om de nieuwe geschenken te bewonderen.

Je bent ook welkom om inspiratie op te doen. We geven een handige brochure mee met een overzicht en prijzen van alle geschenken. Laat ons later weten waarvoor jij kiest. We zetten ze vervolgens graag voor je klaar.

Het oog wil ook wat vinden wij! De producten van RainPharma zijn al heel mooi, maar wij verpakken ze ook graag stijlvol en feestelijk voor jou.

Zo leg jij een fraai geschenk onder de kerstboom!

Openingsuren:
07/12 van 10u tot 18u
13/12 van 12u tot 22u
14/12 van 10u tot 18u
20/12 van 10u tot 18u
21/12 van 10u tot 18u

OPENINGSUREN ZONDER AFSPRAAK VOOR JOUW FAVORIETE PRODUCTEN

Vorig jaar heb ik besloten een samenwerking te starten met RainPharma. Een merk en een bedrijf vinden waar ik me 100 % achter kan zetten, was voor mij een lange zoektocht. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik dankbaar ben dat ik deze keuze heb gemaakt. De beste beslissing ooit! We konden het afgelopen jaar al heel veel betekenen voor mensen. RainPharma maakt no-nonsense producten voor een stralende huid en een sterk lichaam. Zowel de ontwikkeling als de productie gebeurt in Belgiƫ door een multidisciplinair team van top experten. RainPharma is al 10 jaar 100% made in Belgium, 100% natuurlijk en 100% vol passie. Een bedrijf en producten naar mijn hart.

Omdat jullie er duidelijk ook zo over denken, kreeg ik heel regelmatig de vraag of er openingsuren kunnen zijn. Zaterdag van 10u tot 13u opent het winkelgedeelte zonder afspraak. Je kan vrijblijvend terecht voor adviezen, om jouw favoriete producten aan te kopen of voor cadeaubonnen.

hanami beerse
MOMENTS FOR TWO!

Heel regelmatig kreeg ik het afgelopen jaar de vraag of er ook duobehandelingen mogelijk zijn. Goed nieuws! Nu kan ik jullie vertellen dat we momenteel een duokamer inrichten. In het voorjaar van 2020 zijn jullie dan ook welkom voor een duobehandeling of massage.

Blijf je graag op de hoogte wanneer het mogelijk is om een duobehandeling te boeken, vul dan zeker je gegevens in voor onze nieuwsbrief.

We kijken er alvast naar uit!

EINDE B&B

In oktober eindigde het hoofdstuk B&B. Het was een deel van mijn droom en met veel plezier heb ik het afgelopen jaar gasten ontvangen. Naast de B&B is er een grote passie voor huidverzorging, welzijn, massagetherapie en RainPharma.

Dit deel van het concept is het afgelopen jaar heel sterk gegroeid. Zo sterk zelfs dat een combinatie niet meer mogelijk is. Ik heb de keuze gemaakt om de ruimte van de B&B bij in het welzijnsconcept te integreren. Ik leg nu 100% de focus op jouw welzijn.

hanami beerse