Voedingssupplementen

 
Voedingssupplementen

Dit is een beknopte versie van uitleg over onze voedingssupplementen. Om meer te weten en wat ze juist voor jou betekenen, maak je een afspraak in onze belevingsruimte. Ook na een behandeling kan je advies inwinnen.

Daily boost en Mighty night

Daily boost en Mighty night zijn de fundamenten van het RainPharma supplementen programma. Ze bevatten alle vitamines en mineralen die je nodig hebt voor je huid, haar en nagels, in de juiste vorm.

daily_boost
High Tech AOX

High Teck AOX is de Rolls Royce onder de voedingssupplementen en bevat een uitzonderlijke combinatie van antioxidanten.

Deze super anti-oxidant heeft een bijzondere samenstelling met een perfecte matrix. Ze bevat hooggedoseerde en kwalitatieve vormen van volgende stoffen: vitamine A, C en E - gluthation - meloenconcentraat - kurkuma - seleen - molybdeen. Dit voedingssupplement bevat eveneens het lichaamsidentieke R-Liponzuur, wat de werking van de actieve ingrediënten versterkt.

Wat zijn vrije radicalen en antioxidanten?

Vrije radicalen ontstaan onder invloed van stress, zon, overmatig sporten, diëten, milieuverontreiniging en ongezonde eet- en leefgewoontes. Vrije radicalen tasten het immuunsysteem aan en leiden onder andere tot vermoeidheid en voortijdige veroudering. Anti-oxidanten neutraliseren vrije radicalen door elektronen af te staan aan de onstabiele vrije radicalen. Op die manier maken anti-oxidanten de vrije radicalen onschadelijk. Een voedingssupplement kan een aanvulling zijn op antioxidanten die van nature voorkomen in een gezonde voeding.

Ultra omega 3

Ultra omega 3 zit boordevol gezonde vetten onder de vorm van visolie met EPA en DHA.

De Europese overheid erkent deze gezondheidsclaims:
1. DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen.
2. DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie.
3. DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van normale triclyceridengehalten (= vetten /cholesterol) in het bloed.
4. DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk.
5. DHA en EPA dragen bij tot de normale werking van het hart

Super C boost

Wie collageen zegt, zegt vitamine C, de alleskunner onder de vitaminen. Super C boost bevat gebufferde vitamine C.
Vitamine C draagt bij tot de normale werking van: colelageenvorming, zenuwstelsel, psychologische functie, immuunsysteem, bescherming tegen oxidatieve stress, vermindering van moeheid en tot verhoging van de ijzeropname.

Dynamic Q10

Dynamic Q10 bevat de nieuwste generatie Q10.
Q10 is in het menselijk lichaam in elke cel aanwezig, voornamelijk in de mitochondria van de cellen en speelt hier een belangrijke rol bij omzettingsstappen in de energieproductie. Ook fungeert Q10 als anti-oxidant. Onder andere roken, veroudering en blootstelling aan UV licht kunnen leiden tot een daling van de hoeveelheid Q10 in het lichaam. Dynamic Q10 helpt om normale Q10 spiegels in het lichaam te behouden.
Q10 Ubiquinol in Dynamic Energy is gepatenteerd, uitgebreid getest op mensen en is een volledig natuurlijk product dankzij fermentatie.

Dry energy

Dry energy is een supplement op basis van Carnitine, een stof die betrokken is bij de omzetting van energie uit vetten en ondersteunt een normaal metabolisme.
  Het woord Dry in de productnaam wijst op het feit dat Carnitine, dat van nature voorkomt in het menselijk lichaam, een rol speelt in het vetmetabolisme. Vet wordt omgezet in energie, waardoor we een grotere droge massa bekomen en een lagere vetmassa. 'Dry Energy voorziet het lichaam van extra carnitine.

Omega Zen

Omega Zen bevat veel goede vetten onder de vorm van visolie met EPA en DHA, aangevuld met zuivere saffraan. Saffraan draagt bij tot het behouden van een normale mentale gezondheid en versterkt de levenskracht.

Water relax

Water relax is rijk aan magnesium, kalium en vitamine C.
Magnesium draagt bij tot vermindering van vermoeidheid, een normale werking van: energieleverend metabolisme, zenuwstelsel, spieren, psychologische functie, botten en tanden.
Kalium draagt bij tot een normale werking van: zenuwstelsel, spieren, instandhouding van de normale bloeddruk.
Vitamine C draagt bij tot de normale werking van: colelageenvorming, zenuwstelsel, psychologische functie, immuunsysteem, bescherming tegen oxidatieve stress, vermindering van moeheid en verhoging van de ijzeropname.

A.A.P. Anti-aging powder

Rain Pharma ontwikkelt al jaren kwalitatieve en innovatieve voedingssupplementen. Met a.a.p. zetten ze de kroon op het werk. Samen met de beste leveranciers en specialisten creëerde ze een evenwichtige en doeltreffende anti- verouderingsformule.

Wat is a.a.p?

A.a.p. is een voedingssupplement dat je lichaam ondersteunt bij verouderingsprocessen. De unieke formule bevat bekende en minder bekende krachtpatsers. Al deze krachtpatsers werden samengebracht in een poeder.

Fiber powder

Oplosbare vezels om toe te voegen aan je RainPharma shake, thee of in je verse soep.
De basisgrondstof - Inuline - komt voor in de wortels van planten die groeien in koud-gematigde gebieden. Vezels in het algemeen ondersteunen goede bacteriën in de darm en dragen bij tot het behoud van een normale stoelgang. Vezels komen van nature vooral voor in plantenvoeding.

MOOD

Voedingssupplement met ginseng, rhodiola rosea, vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, carnitine, glutamine, taurine, inositol en choline. Met natuurlijk sinaasappelaroma, met zoetstof van plantaardige oorsprong.
Mood is een vitaliteitskuur.

YOGA

Voedingssupplement met melatonine, ashwagandha, GABA, magnesium, vitamine B3, B5, B6 en inositol. Met zoetstof van plantaardige oorsprong.
Yoga brengt het lichaam tot rust en bevordert het inslapen.

daily_boost