Skin Care

 
Skin care

De huid is het grootse orgaan en telt ongeveer 16 % van het menselijk lichaam. Belangrijk is dat we de natuurlijke huidbarrière respecteren en verzorgen met producten die dat ook doen. Dat kunnen we door producten te gebruiken zonder chemische en synthetische ingrediënten, maar enkel met werkzame, bijzondere en kwaliteitsingrediënten.

In de cosmeticawereld mag men echt alles beweren zoals bijvoorbeeld dat antioxidanten, vitamines en zogenaamde gepatenteerde superingrediënten in crèmes je in geen tijd een stralende huid zullen bezorgen. Alleen worden vitamines, peptide en andere miraculeuze ingrediënten door de huid niet opgenomen. Cosmetica heeft een verzorgende functie en hoogstens een tijdelijk optisch effect, maar geen effect op de huidopbouw.

Echte huidverbetering start van binnen uit. Reinigingsmiddelen, crèmes en lotions zijn wel prima om de huid te reinigen, te beschermen en te verzorgen. Een verzorgde huid waarbij de natuurlijke huidbarrière in balans is, zal er mooier uit zien. Met crèmes kunnen we er ook voor zorgen dat we de huid beschermen tegen oxidatieve schade, ontstekingen, ongewenste bacteriën (acne), roodheid en schade door straling van de zon.

Daarnaast zijn heel wat producten op water gebaseerd. Water is niet per definitie slecht, maar het is zonde om te betalen voor een product dat vooral goed verstopt water is. Rain Pharma verzorgingsproducten zijn nooit op water gebaseerd, dat wil zeggen dat ‘agua’ niet vooraan of zelfs helemaal niet in de ingrediënten lijst staat.

Een stralende huid?

Dat is, zorgen voor een optimale reiniging en verzorging langs de buitenkant, maar ook een goede opbouw van binnenin. De huid wordt opgebouwd dankzij onder andere eiwitten, vitamines en mineralen. RainPharma beschikt over een brede waaier van innovatieve orthomoleculaire voedingssupplementen die van binnenuit werken. Deze voedingssupplementen zijn speciaal ontwikkeld en samengesteld om van binnenuit de goede kwaliteit van huid, haar en nagels te ondersteunen. Ook zorgen deze voor een beter energiepeil.

"Zodra je huid RainPharma kent, wil ze niets anders meer."

Huidkuur

Tijdens een Rainpharma huidverbeteringskuur van 2 maanden leer je exact wat jouw huid nodig heeft. De theorie wordt meteen in de praktijk omgezet met een reeks 100% plantaardige gelaatsverzorgingen, helemaal afgestemd op jouw huid.

De producten zijn echt, puur, eerlijk en werkzaam. Wil jij het ook ondervinden? Boek nu je kuur en oogst over twee maanden je complimenten.

We stemmen deze verzorgingskuur af op maat op de noden van jou huid.

4 x gelaatsverzorging
260 euro

Bij de verzorgingskuur adviseren we ook voedingssupplementen te nemen.