Algemene voorwaarden

en praktische tips
Algemene voorwaarden en praktische tips

Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in Bed & Breakfast "Hanami" zijn voor rekening van de gasten.
De eigenaar of exploitant is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten.

Voor elk verblijf wordt er een plaatsbeschrijving opgemaakt van de B&B kamer, wanneer blijkt dat na uw verblijf er schade is aangebracht aan de kamer of interieur dan zal er aan u een vergoeding gefactureerd worden.

Indien u onverhoopt niet in staat bent om de aangegane huurovereenkomst na te komen, dient u dit zo spoedig mogelijk bij ons te melden zodat wij de vrijgevallen reservering alsnog aan derden kunnen aanbieden.

Bij annulering betaalt de huurder een vergoeding aan de exploitant:
Bij annulering minder dan 7 dagen voor aankomst: 50% van de overeengekomen prijs.
Bij annulering minder dan 1 dag voor aankomst of in geval van no-show: 100%.
Het verschuldigde bedrag is dan binnen 14 dagen over te maken op het bankrekeningnummer van de exploitant.

Bedien uzelf uit de minibar, ‘honesty bar op uw kamer. De prijslijst en het invulformulier kan u bij de minibar terug vinden. Gelieve al uw consumpties te noteren en dit formulier bij het ontbijt te bezorgen. Zo kunnen alle consumpties afgerekend worden bij het uitchecken aan het einde van uw verblijf.

U kan gebruik maken van de Wifi van de B&B en vindt deze terug onder de naam Hanami B&B. Wachtwoord: deze verneemt u bij het inchecken.

Elke morgen wordt er een vers, uitgebreid ontbijt geserveerd van 7u30 tot 10u.

Uitchecken kan vanaf 8u tot 10u30. Gelieve indien u graag de B&B vroeger wil verlaten dit tijdig te communiceren. Ook een minder uitgebreid ontbijt of ontbijtpakket om mee te nemen is mogelijk indien u niet in de mogelijkheid bent om hier tijd voor vrij te maken. Dit graag communiceren voor 20u ’s avonds.

Er is een luxe TV voor u voorzien met een uitgebreide keuze aan posten. Wel willen wij u erop attent maken dat Hanami ook wellness behandelingen aanbiedt in dit gebouw. Gelieve de rust van deze klanten te respecteren en het geluid van de tv niet te luid te zetten en rekening te houden met een maximum volume van 22.

Voelt u zich ziek of onwel verwittig dan direct een dokter of hulpdiensten.

Roken is in de gehele B&B niet toegestaan. Ook roken uit de raam of schuifdeur is niet toegestaan. Gelieve buiten te roken. De gasten in Secret garden kunnen dit op hun buitenterras en gasten in Oriental tree bij de voordeur. Een asbak kan u terug vinden in de kast, deze mag u nadien buiten laten staan.

Het is verboden om drugs te bezitten of te gebruiken.

Maaltijden kunnen niet genuttigd worden op de kamer. Indien u toch graag iets eet wat u zelf meebrengt dan kan dit in de gemeenschappelijke ruimte boven. Dit dient u wel te bevragen en te communiceren. Er zijn wel snacks voorzien bij uw minibar. Deze kunnen uiteraard wel op de kamer genuttigd worden.

Brandblusapparaten enkel te gebruiken in geval van brand. Bel bij brand onmiddellijk de hulpdiensten (112) en volg de instructies op de informatie map in uw kamer.

Hoewel ikzelf veel van dieren hou, kunnen huisdieren niet worden toegestaan in de B&B omwille van hygiënische redenen.

Indien u verder nog vragen heeft tijdens uw verblijf, kan u mij steeds bereiken op het nummer 0499/10.22.70. Vanaf 19u ben ik enkel bereikbaar voor noodgevallen of dringende vragen en probeer ik uw vraag of probleem telefonisch op te lossen.

Dank om dit reglement te respecteren.