Workshops

 
Workshops

Hanami wil je laten stralen. Via verscheidene workshops willen we onze kennis met jou delen. We maken er een leerrijk, maar vooral fijn moment van. Je leert de kneepjes van het vak, gaat actief aan de slag met de topproducten van Rainpharma en Cent pur Cent. Nadien keer je gegarandeerd naar huis met een stralende gloed.

RainPharma

RainPharma is een Belgisch merk dat eerlijke natuurlijke producten maakt voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam. Loze beloftes en overbodige of ongezonde ingrediënten worden achterwege gelaten. Uitzonderlijke kwaliteit en maximale efficiëntie gaan steeds hand in hand. Achter de stijlvolle verpakkingen, de heerlijke geuren en de lekkere smaken schuilt een filosofie die net zo mooi is. De RainPharma filosofie vormt de sleutel tot een lichaam in balans.

Het doel
We hebben maar één lichaam. Toch weten we niet altijd even goed hoe we daar zorg voor moeten dragen. Na een RainPharma workshop kennen je huid en je lichaam geen geheimen meer voor jou. We leggen je in de eerste plaats uit hoe je huid en je lichaam werken. Maar we leren je ook wat je beter wel en beter niet doet. Wedden dat er heel wat schoonheidsmythes doorprikt worden?

Hoe pakken we dit aan?
Om je lichaam en je huid goed te begrijpen, kunnen we niet om een basis portie wetenschappelijke info heen. Maar geen nood, we gieten alles in begrijpelijke schema’s en doorspekken het verhaal met anekdotes en een vleugje humor. Je leert heel wat bij, maar beleeft vooral een plezierige avond. En je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag.

Verloop workshop:
Korte introductie – Aangenaam, ik ben je huid. We bekijken kort hoe je huid is opgebouwd en wat de rol is van dit grootste orgaan.

Ingrediënten – Weet wat je smeert.
Je huid is je grootste orgaan en verdient een zachte behandeling. Kom te weten welke ingrediënten waarom in je cosmetica zitten. Zo kan je zelf beslissen welke rotzooi of toveringrediënten jij liever mijdt.

Focus op gelaatsverzorging – Aan de slag met RainPharma!
Je weet nu wat je niet meer op je gezicht wilt smeren. Hoog tijd om te ervaren wat plantaardige verzorgingsproducten met je gelaat doen. Met het unieke zes-stappen-plan van RainPharma tover je de beste versie van jezelf tevoorschijn. Je krijgt de kans om werkelijk elk gelaatsproduct te testen.

Cent pur cent

Dagelijks een prachtige look creëren met make-up die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten? Dat kan met Cent pur Cent. De poeders mengen zich perfect met je huid waardoor de make-up er natuurlijk uitziet én de huid kan blijven ademen. Heb je last van onzuiverheden of acné dan is deze make-up ook ideaal voor jou.

We leggen graag uit waarom! Het is wel belangrijk dat je de juiste producten correct aanbrengt en de gepaste kleur gebruikt. Tijdens deze workshop kan jij de make-up zelf uitproberen.

Onze visagiste leert je alle tips and tricks over het aanbrengen van deze natuurlijke producten.

Ook eens graag een workshop ervaren?
Hou dan zeker sociale media en de website in de gaten of schrijf je onderaan de pagina in op onze nieuwsbrief.